rudhen sportscoach

Over SportsCoach

 Sports Coach is een sprekende coaching applicatie die je als sporter actief ondersteunt bij je trainingsarbeid. De app houdt tijden, snelheden en afstand bij, biedt interval training en een geïntegreerde muziekspeler. Je kunt tracks opslaan in een database en later de afstand, tijd, snelheidsgrafiek en de route op de kaart bekijken.

Spraak Interface

De huidige track wordt overzichtelijk weergeven op een pagina met status, tijd, interval training voortgang, afstand, snelheid en huidige muziektitel.
De meeste informatie wordt uitgesproken zodat de sporter het scherm uit kan zetten en verder kan luisteren via de koptelefoon, zoals de meeste sporters graag doen. De Sports Coach noemt interval status, track tijden, snelheid, de klok en de afstand.

Jammer genoeg is de Nederlandse taal (nog) niet aanwezig op het huidige Android platform waardoor de stem (voorlopig) in het Engels spreekt.

Gebruik van GPS

De Sports Coach werkt met en zonder GPS. Zonder GPS houden we tijden bij en bieden we interval training. Met locatie data voegen we daar snelheid en afstand aan toe waarbij we uiteraard vertrouwen op een goed GPS signaal. Merk wel op dat met GPS aan het stroomverbruik hoger is dan zonder.

Tracks Database

Je kunt opgenomen tracks beter bekijken naar details, snelheidsgrafiek en als route op de kaart. Merk ook op dat er aan het downloaden van de kaart mogelijk internet kosten verbonden zijn.
De track database kan geëxporteerd worden om die over te kunnen zetten op een ander apparaat. Importeren kan door eerst de database te legen of door slim toevoegen met uitfiltering van dubbele tracks (default).

Muziekspeler

De Sports Coach zoekt automatisch naar MP3 liedjes op je apparaat en speelt ze in willekeurige volgorde af. Om een lied te starten/pauzeren, druk op het toon-icoon. Langdurig ingedrukt houden geeft het volgende nummer.

Wij coachen U naar een hoger plan!

Download ons via de Google Play storeOordeel zelf en wordt ook een tevreden SportsCoach gebruiker.

Voor meer informatie neemt U hier contact met ons op.